RAWA är helt orädd för fundamentalister!


En kvinnlig arbetare som jobbar hos Malalai Sjukhus I Kabul fick ett oväntat besök I mitten av natten på 18nd mars. Hon blev misstänksam eftersom hon inte kände dom och skickade de vidare till Sjukhuset. Bara en kort tid senare blev sjukhus vd, Herr Mohsin, nedskjuten av en grupp oidentifierade män med vapen. Männen gömde sina ansikten och skrek förolämpningar mot RAWA innan de spräng bort. Mohsin blev allvarig skadat i buken.

Det är lång ifrån den första gången RAWA aktivister har blivit anfallit av fundamentalist terrorister eller Pakistans hemligpolis. Det är självklart p.g.a. RAWA slutar aldrig att kämpa emot fundamentalism och för demokrati! RAWA är politisk obunden och ska fortsätta så i framtiden oavsett förtryck och svårigheter.

RAWA: s fiender alltid har försökte knäcka genom sina angrep mot gruppen och mot enskilda medlemmar. RAWA: s grundare, Meena, blev mördat och andra medlemmar har blivit anfallna. Men RAWA medlemmar fortsätta kämpa med ännu mer kraft i minnet av Meena.

Detta är bara den senaste försök att skrämma men RAWA alltid svarar hotelser från religiösa terrorister genom att avslöja deras kriminaliteter ännu mer. RAWA aldrig ger up kämpen mot fundamentalister och religiösa terrorister!

RAWA inte är rädd för KHAD eller Jehadi brottslingar eller Taliban fascister. Varken är RAWA rädd för den dödsdomen gett ut av tidskriften "Omid" eller Northern Alliance brottslingar som anfaller försäljare av RAWA: s tidskrift Payam-e-Zan i Kabul. Anfallet på Malalai sjukhus visar hur fel det är när människor anklagar RAWA för att vara anknuten till Pakistans hemligpolis.

Revolutionär afghanska kvinnoförbund (RAWA) ber sina vänner runt hela världen att tala ut mot terrorattentat och stödja RAWA så mycket som möjlig.


Revolutionär afghanska kvinnoförbund (RAWA)
2003-03-20


فارسي | Japanese | Português | English | Français

Reflection in the press--