Declaração da RAWA sobre o trágico 28 de abril *


28. April,
Sorg for folket – Jubel for fundamentalister!Fjorten år er passeret siden den dystre dag d. 28. April 1992, men vores nation bliver stadig holdt tættere fast om anklerne dag efter dag, af de der bringer smerte, sorg og destruktion til vores land. Forrædere, landsforrædere og mørke sind kontrollerer vore nations skæbne, og vores land er begravet i katastrofer. Mr. Karxai og hans udenlandske beskyttere, som har investeret i fundamentalister i mange år, har givet nøgleposter i grene af regeringen, lovgivningen og domstolene, til de mest skændige og blodige elementer af den Nordre Alliance og andre ucivilicerede bander. Som tiden går, bliver ringen af disse forrædere større og stærre. De onde mænd, som var skyld i tragedien d. 28. April, har så meget autoritet i landet at de gennem parlamentet skamløst annoncerer denne ulykkelige dag som en offentlig helligdag i stedet for at blive retforfulgt. På denne måde latterliggør de folk, hvor majoriteten, ifølge en undersøgels af nationale og internationale menneskerettighedsorganisationer, ønsker retsforfølgelse og straf for disse landsforrædere.

Gennem indsættelsen af Mr. Karzais regering havde vores folk håbet at se selv den mindste positive forandring i deres liv, men i dag udviser authoriteter og disses udenlandske herrers anti-nationale politikker det reelle og anti-nationale ansigt af en regering der forvandlede dette håb til skuffelse og afsky.

Mr. Karzai og dennes Afghanistanske og udenlandske rådgivere har vist at de er villige til at give hånd og tilbyde venskab til de mest beskidte individer og partier, som nu bærer den falske maske af Demokrati på deres modbydelige ansigter. De er endda gået videre ved at give delt authoritet til Taliban og Gulbuddin Hekmatyars terroristiske og kvindehadske parti. Således, af praktiske årsager, har de nu ikke udeladt en eneste grusom eller forræderisk person eller gruppe fra regeringens mekanisme. Mr. Karzai kalder denne form for forræder kæleri for ”National Enhed”, men for vores folk har det ingen anden betydning, end at det besudler ordet ”Enhed”.

Efter det ironiske og svigagtige valg, hvori 80% af parlamentets sæder blev givet til de ondeste fjender af vores folk, vil de nu indføre et ministerium som indeholder kriminelle,

After the ironic and fraudulent election in which around 80% of the parliamentary seats were given to the most evil enemies of our people, now they want to impose a cabinet that contains criminal, reaktionære, kollaboratøriske elementer, som er fremmede for folkets lidelser.

Forudsigeligt nok byggede Mr. Karzai og hans ministerium på forræderiske kriminelle og til gengæld stemte krigsherrerne og narkobaronerne på dem. Dette er ikke stolthed men foragtelig skam for Karzai og dennes partnere.

Omstændighederne fra de sidste fire år I vores skæbnesvange land har givet vores folk en lærestreg, nemlig at for at nå frigørelse fra gribbe Sayyaf, Qanoni, Muhaqiq, Rabbani, Ismail, Dustom, Khalili, Mujadidi, Khaliqi, og Parchami og dennes lakajer og indblanding fra andre lande, har de ikke andre muligheder end at mødes i frihedselskende og demokratiske organisationer, og med deres tordnende styrke fjerne religiøse kriminelle fra magten. Ingen demon har kræfter til at stå imod masserne meget længere.

Revolutionary Association of the Women of Afghanistan (RAWA) har gentagne gange nævnt at friheden og fremgangen for vores folk kan kun opnås af dem selv, og ingen fremmedkærlig styrke eller fremmed magt kan være budbringer af fred og sikkerhed I vores land. Man må være fuldt ud engageret uden modvillighed eller konservatisme. Dette er den eneste essentielle standar for nogen enthusiastisk og ærlig person eller gruppe, som hævder at være patriotisk og frihedselskende.

Velkommen til vores folks realitiske anti-fundamentalistiske oprejsning!
Ned med alle kollaboratærer og fremmedelskere!
Længe leve frihed, demokrati og social retfærdighed!

Revolutionary Association of the Women of Afghanistan (RAWA)

April 28, 2006

* April 28, 1992: Den mørke dag hvor Jehadi fundamentalister overtog magten I Kabul efter Det Russiske Marionet-regime og fremherskede et regime af terror og ødelæggelse I Afghanistan.فارسی | English | Italiano | 日本語 | Deutsch | Português[Home]
[Home Page] [RAWA in the Media] [Books on RAWA] [More RAWA Documents]